topbar
fejlec01

foetel Bundázott pulykamell filé joghurtos uborkasalátával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg pulykamell
10 dkg liszt
2 dl tejföl
1 t. sütőpor
4 db tojás
60 dkg uborka
2 gerezd fokhagyma
2 dl joghurt

olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:
A pulykamellet felszeleteljük, folpackon keresztül kiklopfoljuk. Egy keverőedénybe belerakjuk a lisztet, a tojásokat, a tejfölt, a sütőport, sóval ízesítjük, majd habverővel simára keverjük. Ebbe a tésztamasszába beleforgatjuk a hússzeleteket, és forró olajban aranybarnára sütjük. Menet közben az uborkát felkarikázzuk, sózzuk, hozzáadjuk a tört fokhagymával ízesített joghurtot, összedolgozzuk és köretként tálaljuk a hús mellé.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben