topbar
fejlec01

Harcsaderék tenger gyümölcseivel, brokkoli ágyon

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg harcsafilé
50 dkg tenger gyümölcse
1 kg brokkoli
½ l paradicsomlé
1 fej vöröshagyma
5 dkg vaj
1 zellerszár
2 ek. olaj

Elkészítési mód:
a megtisztított halat 4 fele osztjuk, sózzuk és kevés olajon lassú tűzön mindkét oldalát megsütjük. A hagymát és a zellerszárat finomra vágjuk, vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a tenger gyümölcsét, puhára pároljuk, felöntjük a paradicsomlével, sóval ízesítjük és készre főzzük. Közben a brokkolit enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, majd adagonként esztétikusan tálaljuk rá a halat majd a paradicsomos tenger gyümölcsét.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben