topbar
fejlec01

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg konyhakész kalamári (mélyhűtött)
5 dkg liszt
1 kg burgonya
30 dkg spenót
1 tubus majonéz
5 dkg vaj
olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:

A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, sóval ízesített vízben megfőzzük, majd hozzáadjuk a forrázott spenótot, krémesre pároljuk, azután összedolgozzuk a vajjal. Közben az előpárolt, feldarabolt tintahalat sóval ízesítjük, liszttel meghintjük, összekeverjük, majd forró olajban ropogósra sütjük, lecsepegtetjük. Citrommal díszítve forrón tálaljuk a formázott spenótos burgonyával és a majonézzel.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben