topbar
fejlec01

foetel Bazsalikommal fűszerezett kacsacombok

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

8 db kacsacomb

80 dkg burgonya

20 dkg fehér szőlő

20 dkg piros szőlő

5 dkg vaj

1 dl vörösbor

1 fej vöröshagyma

3 levél bazsalikom

őrölt szegfűbors

vaníliás cukor

olaj

só, bors

Elkészítési mód:

A kacsacombok mindkét oldalát jól besózzuk, olajon megpirítjuk, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, a friss bazsalikomlevelet és borssal fűszerezzük. Fedő alatt fél fövésig pároljuk, majd a fűszeres léből kivesszük, tepsibe rakjuk és a hámozott burgonyával együtt, előmelegített sütőben, kb.180°C-on megsütjük. A szőlőt vajban megforgatjuk, őrölt szegfűborssal és vaníliás cukorral ízesítjük, vörösborral felöntjük és rövid idő alatt készre pároljuk, belerakjuk a kacsacombokat, majd egy forralás után tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben