topbar
fejlec01

foetel Bazsalikommal fűszerezett kacsacombok

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

8 db kacsacomb
80 dkg burgonya
20 dkg fehér szőlő
20 dkg piros szőlő
5 dkg vaj
1 dl vörösbor
1 fej vöröshagyma
3 levél bazsalikom
őrölt szegfűbors
vaníliás cukor
olaj
só, bors

 

Elkészítési mód:
A kacsacombok mindkét oldalát jól besózzuk, olajon megpirítjuk, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, a friss bazsalikomlevelet és borssal fűszerezzük. Fedő alatt fél fövésig pároljuk, majd a fűszeres léből kivesszük, tepsibe rakjuk és a hámozott burgonyával együtt, előmelegített sütőben, kb.180°C-on megsütjük. A szőlőt vajban megforgatjuk, őrölt szegfűborssal és vaníliás cukorral ízesítjük, vörösborral felöntjük és rövid idő alatt készre pároljuk, belerakjuk a kacsacombokat, majd egy forralás után tálaljuk.
 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben