topbar
fejlec01

foetel Viktória tavi fogasfilé kapormártásban

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg fogasfilé
60 dkg vegyes zöldség (mélyhűtött)
20 dkg rizs
2 cs. kapor
2 ek. liszt
5 dkg vaj
2 dl tej
0,5 dl olaj (sütéshez)
só, őrölt fehérbors

Elkészítési mód:
A sóval bedörzsölt halfiléket olajon, mindkét oldalán megsütjük. A rizst jól átmossuk és 2 l enyhén sós vízben megfőzzük, majd lecsepegtetjük. A finomra vágott kaprot a vajon felhevítjük, liszttel meghintjük, tejjel felöntjük, és krémesre főzzük, majd sóval, borssal ízesítjük. Közben a zöldségeket kevés folyadék hozzáadásával fedő alatt puhára pároljuk, és sóval ízesítjük. A kapormártást üvegtálkában, a rizst formázva a zöldségekkel együtt ízlésesen tálaljuk a hal mellé.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben