topbar
fejlec01

foetel Zöldborsós pulyka snidlinges makarónival

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg pulyka felsőcomb filé

20 dkg zöldborsó (mirelit)

1 kis fej vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

1 ek. olaj

35 dkg makaróni tészta

1 cs. snidling

2 dkg vaj

 

Elkészítési mód:

A húst, a vöröshagymát kockákra, a fokhagymát és a snidlinget finomra vágjuk. Olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, a fokhagymát, sóval ízesítjük, lesütjük, azután belerakjuk a zöldborsót, és kevés folyadék hozzáadásával készre főzzük. Enyhén sós vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük, lecsurgatjuk, összekeverjük a vajon megpárolt, finomra vágott snidlinggel, és köretként tálaljuk a zöldborsós pulykahús mellé.
 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben