Hozzávalók:
(4 személyre)
80 dkg pulyka felsőcomb filé
20 dkg zöldborsó (mirelit)
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. olaj
35 dkg makaróni tészta
1 cs. snidling
2 dkg vaj
só
Elkészítési mód:
A húst, a vöröshagymát kockákra, a fokhagymát és a snidlinget finomra vágjuk. Olajon megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a húst, a fokhagymát, sóval ízesítjük, lesütjük, azután belerakjuk a zöldborsót, és kevés folyadék hozzáadásával készre főzzük. Enyhén sós vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük, lecsurgatjuk, összekeverjük a vajon megpárolt, finomra vágott snidlinggel, és köretként tálaljuk a zöldborsós pulykahús mellé.