topbar
fejlec01

leves Salátaleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (160 kcal/fő)

5 fej fejessaláta
2 gerezd fokhagyma
1 dl tejföl
1 ek. liszt

Elkészítési mód:

A leveleire szedett salátát megmossuk, sós, fokhagymás vízben puhára főzzük, majd a simára kevert tejfölös liszttel hőkiegyenlítéssel behabarjuk. Egy forralás után forrón kínáljuk, ízlés szerint ecettel ízesíthetjük.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben