topbar
fejlec01

leves Erdei gombaleves

leves Erdei gombaleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg erdeigomba-mix (mélyhűtött)
1 kis fej vöröshagyma
1 dl tejszín
1 db tojás sárgája
1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A finomra vágott hagymát és a gombakeveréket olívaolajon megpirítjuk, majd 8 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük és puhára főzzük. A tejszínt a tojássárgájával simára keverjük, hozzáadjuk a forró leveshez, és krémesre főzzük. Pirított kenyérrel és zöldborsó csírával díszítve tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben