topbar
fejlec01

leves Finoman fűszerezett tejszínes borjú raguleves

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg borjúcomb
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyökér
1 szál friss kakukkfű
3 levél friss bazsalikom
1 ek. olívaolaj
½ dl tejszín

 

Elkészítési mód:
A tisztított hagymát, zöldségeket és a húst kockákra, a bazsalikom, a kakukkfű leveleit valamint a fokhagymát finomra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, a zöldségeket és a fűszereket, lepirítjuk, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük a bennelévőket, azután tejszínnel dúsítjuk. Forrón tálaljuk, bazsalikommal és kakukkfűvel díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben