Hozzávalók:
(4 személyre)
20 dkg borjúcomb
1 kis fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyökér
1 szál friss kakukkfű
3 levél friss bazsalikom
1 ek. olívaolaj
½ dl tejszín
só
Elkészítési mód:
A tisztított hagymát, zöldségeket és a húst kockákra, a bazsalikom, a kakukkfű leveleit valamint a fokhagymát finomra vágjuk. A hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, a zöldségeket és a fűszereket, lepirítjuk, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük a bennelévőket, azután tejszínnel dúsítjuk. Forrón tálaljuk, bazsalikommal és kakukkfűvel díszítjük.