topbar
fejlec01

leves Fokhagymás karalábékrémleves pirított zsemlekockával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db karalábé
2 gerezd fokhagyma
1 ek. olívaolaj
1 ek. liszt

Elkészítési mód:
Vajon megdinszteljük a finomra vágott fokhagymát, belerakjuk a héjától megtisztított, kockára vágott karalábét, meghintjük liszttel, összekeverjük, és felöntjük 8 dl vízzel. Sóval ízesítjük, puhára főzzük és botmixerrel krémesítjük. Egy forralás után pirított zsemlekockákkal és finomra vágott petrezselyem zöldjével tálaljuk

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben