topbar
fejlec01

20150523 7

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 cs. zöldspárga

5 dkg vaj

5 levél friss bazsalikom

2 dl tej

1 ek. liszt

csipet fehérbors

 

Elkészítési mód:

A spárgát, a bazsalikom levelet megtisztítjuk, apróra vágjuk, majd vajon megdinszteljük. Liszttel meghintjük, hozzáadjuk a tejet, simára kavarjuk, forrástól számítva, kb. 3-4 perc alatt puhára főzzük. Sóval, fehérborssal ízesítjük, botmixerrel krémesítjük, 6 dl vízzel felöntjük, és krémesre főzzük.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben